Когато една женичка е покорна и послушна, тя си остава такава, без значение дали е популярна в обществото, дали има ухажори, или не... Поредното потвърждение за това е чалгарката Лидия, която към момента се радва на голяма маса фенове и слава, но въпреки това се върна при старото си гадже, което я изтормози отвсякъде. Да, говорим именно за Наско Колев.

Двамата с рапъра се бяха разделили и уж Лидия се кълнеше, че не иска да чува за него, когато хоп - домъчня й и се върна на прибежки... Близки до нея са категорични, че певицата още е толкова влюбена в този мъж, че каквото и да направи, скоро няма да го остави.

Любовта й се доказа и от бясната ревност, която демонстрира след една закачка на блогърката Ивка Бейбе. Последната изпрати покана за тройка на Лидия и Атанас Колев - да го правим тримата... Певицата показа чата и реагира привидно шеговито, но си маркира територията.

"Аз съм Телец, а знаеш, че те не делят своето. Така че - няма да стане, момиче! Ориентирай се другаде", заяви Лидия и показа, че иска Насето само за себе си. Да, Лидка може да е сладка след операциите, но и Ивка си направи такива, а и се чува, че е доста по-разкрепостена в леглото... Така че, кой знае, ако пробват, Колев може и да я смени с нея.

Източник: Crimesbg.com