А после казват, че хората и медиите си измисляли... Е, какво да си помислиш за Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи, които от началото на връзката си не спираха да се показват заедно навсякъде и бяха като залепени, а след ареста му преди година рязко спряха.

И не само снимките спряха, а и думите им един за друг. Двамата се държаха като непознати сума време и действително породиха слуховете, че са се развели. А и нито един от тях не направи нищо, за да опровергае тази информация.

До днес, когато на рождения ден на Мария Игнатова, или по-точно ден след него, двамата цъфнаха в мрежата ни лук яли, нито го мирисали... Знаем, че на празника си Мария показа на всички, че не само още е с мъжа си, но и го обожава. Тя се похвали с огромен букет цветя и романтична бележка от Нойзи, който й се закле в любов за енти път.

А днес ги виждаме заедно на плажа, където посрещали изгрева, а Мария не пропуска да коментира, че са намерили идеалното място за паркиране - иронично, разбира се и свързано с шофьорските ядове на Нойзи. Който отдавна се зарече, че няма да близва повече алкохол - не и ако после трябва да седне зад волана.

А дано да не са само празни приказки!