Любовта наистина прави чудеса с хората и това се вижда с просто око. В случая е преобразила и Асен Блатечки, който винаги се е славел като крайно свободолюбив и несъобразяващ се с околните (особено с жените).

Знаем, че това бе и причината той да се раздели с Диляна Попова, заради което хиляди мъже го обявиха за завършен дебил. "Как ще позволиш на такава жена да ти се изплъзне?! Тоя наистина не е с всичкия си", коментират и до днес мачовци в мрежата.

Показа я официално: Асен Блатечки сияе до новата си жена! (може ли да се мери с Диляна Попова - СНИМКИ)

Блатечки обаче не само се раздели с манекенката, но отдавна си има нова половинка, до която го виждаме да сияе. Да, актьорът най-после се престраши и показа публично дамата, успяла да го кротне (е, поне на този етап). Усмивката, която виждаме на лицето му, е показателна, че определено му е добре с нея и се чувства комфортно.

Асен и приятелката му са заедно със свои познати на приятелско събиране, а тя е дамата, която е прегърнал на снимката. Дали въпросната чаровница може да се мери с Диляна Попова... това ще кажете вие. По-скоро едва ли - не личи да е модел, нито инфлуенсър, но Блатечки явно си е паднал по нещо съвсем различно от това.

Колкото до бившата му Диляна, тя също е повече от щастлива и спокойна с партньора си Лъчезар Захариев.