Мара Отварачката показа зъби и нокти в гневните си думи!

Мара Отварачката престана да се прави на ударена и на човек, който е над нещата, и изля целия си гняв срещу пресата. В страницата си във Фейсбук тя скочи срещу вестниците и електронните медии като бълваше змии и гущери.

[caption id="attachment_323849" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката Мара Отварачката си показа характерчето[/caption]

Според Мара Отварачката четенето на родната преса води до "халюцинации, амнезия, дебилност и необратима тъпота" - разбира се, това не са мисли, родени в главата на Мария, която едва ли разполага с толкова "богат" речник, а снимка, копирана и споделена от нея в страницата й.

Любопитното обаче е, че под поста на Мара Отварачката няма коментари дори от върлите й фенове, което доказва, че всеки човек сам си кове съдбата, а и мнението за себе си.

"Защо други наши известни творци, без значение дали са певци, актьори, художници, режисьори и прочие, нямат проблеми с пресата, а само такива като Мара Отварачката реват срещу нея?! Каквато си пред света, такава и те представят, а ако ще се сърдиш, сърди се на себе си", коментират в сайтовете потребители, станали свидетели на новината за гнева на Мара Отварачката.

[caption id="attachment_323850" align="aligncenter" width="300"]Постът на Мара Отварачката във Фейсбук Постът на Мара Отварачката във Фейсбук[/caption]

Очевидно самата Мария разбра, че се е изказала прибързано и опита да замаскира жлъчта си със снимка със сестра си и статус, изпълнен с благина и любов. "Айде, пак започна да се прави на ангел, барем я оставят на мира, но уви - като си си дала "задницата" на ползване от тая и оная мутра, признание от околните няма да видиш", продължават да коментират анти фенове на Мара Отварачката.

Между другото трябва да се отбележи, че напоследък Мара Отварачката пропуска да публикува снимки или коментари, свързани с благоверния й Християн Гущеров, което навежда на противоречиви мисли относно "идиличните" им отношения.