Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова, заведе новия си любим на романтично пътешествие на другия край на света. Двамата са на Филипините, където са се отдали на страсти, а на влюбената милионерка изобщо не й пука, че тя поема разноските за този рай.

Самата Бояна написа в профила си, че е избрала тихо и красиво кътче, на което няма глъч, шумотевица и наплив от туристи. Там са предимно местни хора, като очевидно целта е усамотение с любимия.

Бояна се показа и дори го каза в ефир наскоро - влюбена е, има мъж до себе си и не се чувства виновна за това, защото е твърде млада още и има правото да бъде щастлива, да обича и тя самата отново да е обичана.

Засега поне тя не се осмелява да пусне директни снимки на "принца", пленил сърцето й, като той играе ролята на неин фотограф - кадрите, на които е тя, са заснети именно от него, поне повечето. Близки до Шарлопова разкриха, че този път мъжът до нея е млад, доста красив и с атлетично телосложение. А това веднага даде поводи за коментари в мрежата.

"Разбира се, че ще си хване млад и готин. Тя вече е фрашкана с пари, няма да забие някой дъртак, я! Само дано този "готиния" да не я прецака и да се окаже, че я обича, но повече обича парите на Шарлопов", подмятат потребители.

Източник: Crimesbg.com