Плеймейтката Златка Райкова направи нещо неочаквано от мнозина, при това публично. Тя изрази директно отношението си към двамата си бивши мъже - Благой Георгиев и Георги Валентинов, като "закла" единия и "прегърна" другия пред очите на всичките си последователи и зрители на "Сървайвър".

Запитана от фенове дали Георги е нервак, който й е викал по време на връзката, съдейки по поведението му във формата, Златка отвърна моментално. "Георги е добър човек, има добро сърце. Не си правете грешни изводи, защото не той е "лошият герой" в случая", написа Златка Райкова.

Показа кой от двамата струва повече: Златка Райкова публично "закла" Благой Георгиев и "прегърна" Георги Валентинов! (СНИМКИ)

С това тя даде реално да се разбере кого не понася и че това е Джизъса. Знаем, че Валентинов търпи доста обиди и негативно отношение от зрителите на предаването затова, че е в отбора на Благой и реално му е дясната ръка. Георги слуша и изпълнява желанията на екс футболиста, чиято основна цел очевидно е да спаси бившата си любовница Татяна от отпадане.

Това се харесва на все по-малко хора, а публиката масово плюе по Благой Георгиев, покрай когото го отнася и ММА боецът. Думите на Златка Райкова обаче са показателни, както за това кой колко струва, така и за това кой от двамата как се е отнасял към нея преди време.

Сега знаем, че на Злати й предстои раждане, което се чака всеки момент, а бащата на второто й детенце е арменецът и също бивш спортист Карен Хачатрян.