Погребаха Стефка Берова

Тази грозна новина обиколи публичното пространство. За втори път тази година слухът за кончината на гласовитата певицата накара феновете й да потънат в скръб.

Но първи, нейния бивш съпруг и дуетен партньор Йордан Марчинков, като увери, че е жива и се радва на добро здраве.

След което самата Стефка Берова съобщи в социалните мрежи, че е жива и не е получила инфаркт, както твърдят лъжливите източници.

В разгара на лятото плъзна подобна грозната вест, че е покосена от инфаркт и  е починала. А в същото време изпълнителката изнасяше концерт пред многобройна публика на морския бряг.

По думите на 81-годишната Берова слуховете за смъртта й били пуснати от нейни колеги. Тя е озадачена как може да има хора, което се подиграват с човешкия живот и  погребват живи и здрави хора.

Звездата недоумява защо се разпространяват подобни гнусни лъжи по неин адрес, при положение, че тя никога не е била в конфликт с никой от колегите си.

През повечето време от годината музикалната легенда живее в Рим, при дъщеря си Косара.Много от времето посвещава на внука си Максим, който вече е на 8 години. Стефка Берова е омерзена от отношението на колеги и на държава и вече не й се идва у нас да прави концерти, въпреки че публиката я обича.

Източник: Ретро