Жената на Криско-Цвети Петрова, все повече взе да дразни

Прекалената показност на бившата стюардеса идва в повече на потребителите в нета.

„Преди те мислихме за по-интелигентна, ама ти стана бетер кифлите от „Ергенът“. Задмина Мара Отварачката и Светлана Гущерова по фраскане и перчене. Хем си идеалната майка, хем не ползваш помощнички в домакинството, хем пък се потиш във фитнеса.

Погнаха Цвети на Криско в нета: Стана по-голяма кифла от тези в „Ергенът“

Това добре, ама как ще обясниш да тренираш с всичките си бижута, с грим, който не се разтича и с идеалната прическа, по която няма капчица пот. Аз само за пет минути да се кача на бягащата пътечка и ставам такава, че сама не мога да се гледам, а ти си като излязла от модно списание. Уж се бъхтиш упорито, а си като излязла от модно списание“, нападнаха Цвети в нета.

Причината да изригнат в мрежата е поредната снимка, която съпругата на рап певеца пусна в мрежата. На нея тя изглежда повече от перфектно, сякаш не е тренирала във фитнеса, а е готова да позира за поредната фотосесия.

„Твърдиш, че чистиш, готвиш, въртиш домакинството, тренираш, а си натокана като за бал. Ами веднъж не си се пуснала без грим, че дори холивудските звезди го правят и не се притесняват, а теб те е срам. Ами поне не лъжи, че вършиш всичката тази работа и изглеждаш перфектно“, наковаха я дами в мрежата.