Поетът Росен Карамфилов скочи срещу депутат на Волен Сидеров!Синът на известния художник

Кольо Карамфилов - поетът Росен Карамфилов изригна в мрежата. А причината за това е депутатът от "Обединени патриоти" Петър Петров, който наскоро публикува скандален пост за хората с увреждания. [caption id="attachment_416088" align="alignright" width="300"]Росен Карамфилов Росен Карамфилов омерзен от наглостта на управниците[/caption] Както знаем, самият Росен Карамфилов е с детска церебрална парализа. Депутатът Петров обаче прескочи този факт и реши да го "ослепи". Ето как се разгневи младият писател:

"ШОК!!! ПРОЧЕТЕТЕ!!!... Айде - и сляп ме изкараха, можете ли да си представите?!Някакъв депутат на Валери Симеонов твърди, че аз съм едва ли не поставено лице на протестите СИСТЕМАТА НИ УБИВА.

Че едва ли не нищо ми няма, мъж в разцвета на силите си съм бил, мерси за комплимента, господинът даже не е забелязал, че съм в количка сигурно. Не е чул, че говорех за проблемите на хората с двигателни увреждания. Ослепи ме в представите си, понеже така е решил, заради тъмните ми очила. Които впрочем са мой постоянен аксесоар и без да съм незрящ. Изкара ме и идиот отгоре на това, само и само, за да защити своят прелюбим господин Симеонов. Това е посегателство над моята личност и аз не смятам да го оставя без последствия. Ето го и въпросния текст, публикуван във фейсбук, без редакторска намеса: "Казионна телевизия БТВ, събота, 9.00:Предаване с надпис - "Изповед на един уж болен човек". На екрана млад мъж в силата си, с тъмни очила. Разказва как въпреки слепотата си, се справя успешно с живота . Манипулация??? Да 100%. Обидно е да сложиш надпис пред човек, който не го вижда. Обидно е да го представяш като "уж болен". Той не е! Неморално е да го вкарваш в схемата на онази група по-горе, която лъже с протеста си под наслов "Системата ни убива!" Онази група не казва цялата истина, тя не иска да се справя с живота, иска от нас да й плащаме пари и то много пари, докато членовете й са живи - майки на деца на по 50-60 години, няма значение." Този път се ядосах. Нищо, че се смея с глас. Като нищо ще се видим в съда с въпросния депутат. Споделяйте моля, искам да вдигнем шум до небето. Попаднаха на погрешния човек. Удариха греда. Така мисля, да", изригна побеснял Росен Карамфилов.