Участниците в „Сървайвър“ направо са си за облазяване

Те изобщо не спят в джунглата или в заслоните, които самите си строят. А се ползват с неземни благинки зад камера, като другото е „прах в очите“ за зрителите на шоуто.

Според договорите и клаузите в тях играчите имат право на доста благинки от цивилизацията. Те имали право на душ, на епилация, на козметични и медицински грижи, както и на редовно теглене на кантар.

За тези привилегии се изпусна, без да иска, ММА боецът Георги Валентинов.

„При последното теглене разбрах, че съм отслабнал с шест килограма“, заяви той пред камерите. С което стана ясно за благинките, които се възползват „горките оцеляващи“.

Някои от зрителите също разбраха за измамата, преди признанието на бившия на Златка Райкова.Те забелязаха перфектно епилираните тела на някои от жените, както и на мъжете. Въпреки че участниците в приключенското риалити са от доста време на острова в Доминикана.

Други фенове се удивиха на идеално бялналите се зъби на друг играч, бившия футболист Благо Георгиев. Което навява на мисълта, че Благо Джизъса има времето и условията да се грижи за „тракащата“ си фасада.

Медицинските грижи също са на ниво. Стана ясно, че при една от игрите актьора Филип Буков припадна и бе откаран в болница.Това пък съобщи самия водещ Ваня Джаферович.