Край с Орлин Павлов като водещ по БНТ! Добре е да се уточни, че певецът е силно засегнат от това решение на ръководството, защото не той е този, който е пожелал да се откаже. Смяната му идва съвсем неочаквано, както за зрителите, така и за самия него. Най-вече за него, защото доходите му драстично ще намалеят.

Не че БНТ дава огромни заплати на кадрите си, но Павлов получаваше солидно перо за семейния бюджет оттам. Орлин беше добър водещ на "Събота вечер с БНТ" и зрителите го харесваха. Усмихнат, симпатяга, интелигентен, с приятен тембър... но БНТ реши друго.

Подло: БНТ изрита безцеремонно Орлин Павлов като водещ! (пълни подробности)

Заместник на Павлов ще бъде не кой да е, а вече омръзналият на мнозина Жоро Любенов. Той е от старите кадри на телевизията, но има достатъчно поле за изява в нея, едва ли се налагаше да вземе мястото на Орлин.

"Гадно му е на Орли и е съвсем нормално. Никой не си направи труда да го предупреди, да говори с него и да му обясни. Направо му сервираха новината и това е - няма връщане. Дори не се е споменала някоя негова грешка или гаф, нищо. Явно БНТ гледа да спестява като си ползва старите кадри, а и Жоро Любенов ако не се набута някъде за още малко пари, няма да го бъде", коментират близки до певеца източници.