Румен Луканов се оказа доста похотлив мъж, но това дори не е най-лошата му черта

Не стига, че измени на своята дългогодишна съпруга, но и я изхвърли от дома им. Това направил Румен Луканов със законната си жена, научи Kliuki.bg. Всичко е станало след един жесток скандал, започнат от дамата, която искала обяснение от мъжа си за неговата изневяра. В началото тв водещият бил смирен и опитвал да се оправдае, но накрая не издържал. Така той събрал бесен багажа на жена си и я изхвърлил от апартамента, който по закон е само негов.

"С теб не може да се говори. Казах ти един милион пъти, че няма нищо. Като не ми вярваш, заминавай си веднага!" - изригнал Румен Луканов в пристъп на гняв.

[caption id="attachment_337289" align="alignright" width="300"]Румен Луканов постъпи много подло с жена си Румен Луканов постъпи много подло с жена си[/caption]

Цялата история започнала още преди месеци, когато 51-годишният мъж почнал да закъснява все по-често след снимките на "Сделка или не", както писа "Всеки ден". Тогава съпругата се усъмнила, че има нещо нередно. Проследила го и видяла със сълзи на очи как мъжът й влиза в дом на 36-годишна хубавица. Логично е в такъв момент да се потърси обяснение, но малко хора биха постъпили така нагло като Румен и биха изгонили наранената си жена.

Всъщност познатите на Румен Луканов твърдят, че той отдавна не е верен съпруг, но чак сега жена му го хваща. Още преди години той е започнал със забежките си, като винаги те били с по-млади от него жени. Въпреки че не е от най-симпатичните мъже, дамите лесно падали в негов плен заради популярността и финансовите му средства.

"Да, не е светец, но кой мъж би издържал да му се натискат красавици всеки ден и да не се възползва?! Защото точно това се случва в "Сделка или не". През годините много хубави жени минаха през това шоу и повечето от тях му правеха откровени намеци за нещо по-лично." - споделя приятел на Румен Луканов.