Никога преди не сме виждали Глория бясна. Ама наистина бясна. Примата на чалгата, за каквато тя отдавна се е провъзгласила, винаги се е стараела да бъде иронична и саркастична към писанията за нея, които е посрещала с усмивка (пък дори и тя да е насила).

Е, днес усмивката й изчезна, а Гло кресна като подивяла - буквално. И дори заплаши, че ще напусне България завинаги и няма да й стъпи кракът обратно тук. Да, може да го направи, особено като знаем, че има тузарска вила в Гърция, но това е друга тема...

Темата сега е причината за бесовете на баба Гло, която се взриви след публикациите за креватните й упражнения с младото гадже Добромир Добрев. Както се писа, Глория и Добри го правели поне по два пъти на ден, а тя така се възхищавала и копнеела за "големия му питон", че не пропускала момент, без да му се нахвърли.

Това е нормално, като се има предвид възрастовата им разлика и факта, че Добри впечатлява предимно с физика, а не с интелект. Глория обаче се разбесня и направи на нищо медиите.

"Срам нямате ли, капчица поне?! Толкова сте гнусни и жалки, пълни простаци! То и затова толкова хора се махнаха от тая държава, а аз и семейството ми ще бъдем следващите - говоря го съвсем сериозно. Няма и да помисля да се върна, писна ми!", крещи Глория.

Потребителите обаче хич и не се стреснаха, ами го удариха на бъзици и пожелания и други чалгаджии да стегнат куфарите и да я последват.