Кралица Елизабет Втора е най-гълго управлявалата в английската монархия, преди месец тя навърши цели 7 десетилетия начело на престола, което след дни ще бъде пресъздадено в големи тържествени събития и много знаменитости, които ще участват.

По този повод и след повече от две години прекъсване. сега в началото на юни стартират честванията, в рамките на 2 дни през цял уикенд. Планират се шествия, концерти, изненади за жители и гости. Сред големите звезди, която ще пее за Кралицата е Ед Шийран. Той сподели новината с феновете си, но не изпадна в подробносто за своето участие.

Забавно ще бъде и шествието с цели седем открити автобуса, ковето бе цитирано от пресата. В тези автобуси ще бъдат пресъздадени вида и духа на епохите през които управлява Кралица Елизабет Втора. Членовете на кралското семсйтво също се подготвят, но дали и Меган и Хари ще са активни в участието си, времето ще покаже. Англия традиционно чества празника на Кралицата грандиозно и подобаващо, но заради Ковид и трагедията с принц Филип тези празненства бяха позабравени. сега и модерни звезди ще отбележат деня и ще съберат много публика. Ед Шийран е сред най-големите млади звезди н амузикалната сцена вече не малко години, голям талант и с много влияение сред младите хора по света.