Помним победителката Вики Капитонова от шоуто за запознанства - "Ергенът", тя остана в съзнанието на мнозина от зрителите, като материалист и доста коварна жена. Беше малко дръзка и директна с много от съперниците си за сърцето на Виктор във въпросното предаване.

Макар да спечели, между нея и Виктор не се получи нищо сериозно, а и определено публиката не виждаше химията по между им. От друга страна тя бе определяна като една от най-привлекателните сред участничките в цялото предаване.

Така или иначе Вики навърши наскоро 28 години, тя е активна в социалните мрежи, дори така си печели и приходите. Към момента е обвързана и независимо дали ще се окаже това мъжа на живота й, той вече й сбъдна една голяма мечта. Помним, че Вики много искаше да получи Ролекс за подарък, защото често го разказваше пред камерите.

Е, това вече се случи получи го за подарък по повод Рождения си ден! Тя качи снимка на Ролекс до празничната торта а отстрани Вики се смее щастлива от изненадата си.

На партито Виктория бешпе поканила някои от момичетата, с които явно се е чувствала по-близка покрай Ергенът и снимките на предаването. На множеството й снимки можем да видим - Блага, Денис, Габи, Венета, сред поканените била и Люси, но не успяла да дойде. Виктория не закъсня да пусне снимка с новия си подарък и да напише как сбъдва мечтата си вече. Вечерта на дамите е завършила с танци в дискотека и естествено много постове из нета в профилите на компанията.

Подаръкът мечта е факт за Капитонова