Райна се зае да учи френски под карантина!Френски проговори фолк

певицата Райна. Изпълнителката е под карантина в дома си в Сандански и учи чужди езици, за да не скучае у дома. [caption id="attachment_442225" align="alignright" width="276"]Под карантина: Райна учи френски и чете Маркес! (още подробности) Райна започна да учи френски[/caption] Изпълнителката се е барикадирала в родния си град и използва безкрайното свободно време, за да прави неща, които с години е отлагала. С настъпването на грипната вълна, Райна заляга над учебниците и вече може да се похвали, че говори езика на Юго, пише вестник „България днес”. А дали ще има песен на френски след края на пандемията, предстои да разберем, защото певицата пази в тайна плановете си засега.

Райна си седи у дома, спазвайки карантината, но е привилегирована, отколкото голяма част от българите. Фолк певицата има двор към дома си, в който се разхожда и си прави слънчеви бани, когато времето го позволява.

Македонското девойче почти е на финала на култовата творба на Габриел Гарсия Маркес „Любов по време на холера”. Творбата на Маркес се оказа любима на певици и моделки, които се надпреварват да се хвалят, че разгръщат страниците й. На Райна компания й прави нейното куче, което не се отделя от стопанката си и не помни толкова много време да са били заедно. Преди дни двамата дори отпразнуваха неговия рожден ден, като партито отново беше в домашни условия. Изпълнителката му пожела здраве и още много рождени дни, на които двамата да се забавляват. Откакто Пилето на поп фолка се раздели с последното си гадже, тя се радва на компанията на домашния си любимец и няма нов мъж до себе си. За последно певицата беше гадже с Валери Тюлеков, но двамата се разделиха. „Никога не съм искала да бъда обсъждана с мъжете в живота ми. Винаги съм се стремила да пазя личното си пространство, но при популярните личности това е непостижима цел”, казва Райна. И допълва, че често са я въвличали в безумни сценарии.