В един от епизодите на скандалната поредица на британския Канал 4 "Извънредно на Слънчев бряг" се разказва за Мейсън от Есекс, който планира да има емоционални срещи с жени от различни националности по време на почивката си в нашенския курорт.

 

Почивка за бързо чу*ане на Слънчака преобърна живота на британец

Плановете му обаче се объркват още от самото начало, тъй като съвсем изненадващо се влюбва в една българка, при все, че преди това е прекарал през леглото си доста жени.

Единствената цел на Мейсън и компанията му е да се забавляват и да из*укат колкото се може повече жени, при това от различни националности. Той залага най-вече на зрели жени и чуждестранни красавици.

 

Почивка за бързо чу*ане на Слънчака преобърна живота на британец - Снимка 2

За целта си е подготвил 20 презерватива, а приятелите му го подиграват, че планира да спи с по две жени дневно. Мейсън в един момент си дава сметка, че е малко вероятно да осъществи плана си за 20 чу*ания, но не знае какво да очаква от това място.

 

Почивка за бързо чу*ане на Слънчака преобърна живота на британец - Снимка 3

Грижи се добре за външния си вид и това не остава незабелязано от дамите. Мейсън среща българка, с която се забавлява и се целува край басейна.

Въпреки това, момичето е принудено да напусне стаята му на сутринта, защото трябва да се върне вкъщи.

 

Мейсън продължава да се среща с други жени, но сърцето му копнее за нашенката. Приятелите му го подиграват, че се е влюбил в жената от курортния романс. Дори е готов да последва нашенката, където тя пожелае, тъй като я смята за ангел.

Източник: pochivka.blitz.bg