Тя определено е сред най-запомнящите се участнички в "Ергенът" този сезон. Виктория Асенова може да няма кукленска муцунка, походка на газела и тяло на световен модел, но за разлика от повечето моми, показа, че има характер и малко повечко акъл.

Не можем да отречем, че въпреки постоянните й мрънканици и иронични подмятания, така наречената Цър Пър придаваше колорит и цвят на имението. А зрители коментират, че оттук нататък вероятно скуката ще става все по-осезаема и дотягаща...

Е, Вики и днес "оцвети" деня ни със скандала, който спретна, но този път с право. Тя скочи срещу новия шеф на БФС - Георги Иванов - Гонзо и заяви, че го съди за неправомерно уволнение. Да, Асенова призна, че от понеделник вече не е на работа във футболния съюз, а уж причината била участието й в "Ергенът".

"Това е подло и нечестно. Не е заради "Ергенът", а заради разкритието, което направих за Габриела и женения й футболист", каза Виктория и се закле, че ще съди Гонзо до дупка.

А накрая публично призна, че още е силно влюбена в Алек Младенов, че мисли постоянно за техните моменти и не дава шанс на никой друг мъж.

Източник: Crimesbg.com