Добрин Векилов или просто Дони, е сред всенародните любимци от десетилетия. Малки и големи още си припяват хитовете му с Момчил от култовия дует, а мнозина си го спомнят и като жури в няколко музикални формата. Дони винаги и навсякъде е бил усмихнат, ведър и все го избива на шега.

Е, това, което показа днес обаче, не бяхме го виждали. Дони е бесен. Повече от бесен - той направо изглежда зловещ. Погледът, стиснатите му устни и средният пръст, сниман обаче много хитро като се вижда само в огледалото, говорят всичко.

Нормално е, Дони също е човек и като всеки такъв, му е позволено да се разгневи понякога. Хубавото е, че този гняв не е насочен към Нети. За да гледа така заради жена си, трябва да се случи само едно - тя да му сложи рога, а знаем, че поне засега, това изглежда тотално невъзможно.

Близки до Векилов разкриха на кого той показва средния си и това са... не е сложно да се сетим - политиците ни мили, родни. Да, Дони не крие, че гласува, той винаги гласува, направи го и сега - заедно с Нети. Но не очаква промяна и не крие, че отдавна е погнусен от всичко, което се разиграва, разпределя, краде и опорочава в държавата ни.

Напълно разбираме музикантът и имаме същата позиция и отношение. Пък, кой знае... дано някой ден и на България да й потръгне. С хора.

Източник: България днес