Той победи в "Игри на волята" и отнесе наградата от сто бона, но малшанс го изпрати в болница преди дни и то след уж съвсем невинна почивка в планината, която би трябвало да премине супер.

Иван Рълев се озова потрошен в болницата след каране на ски. Предвид случилото се преди години с великия Михаел Шумахер, инцидентът на Рълев си е "детска игра", но за него пак е сериозно, тъй като той е зъботехник, а сега няма да може да работи доста време, докато се възстановят счупените му крайници.

Самият Рълев пусна снимка от клиниката, на която опитва да се усмихне, но приятели казват, че не му е до смях. Още повече, че с парите от риалитито той си отвори дентална клиника, която не искал да напуска за повече от уикенд. Разбираемо - тя тъкмо прохожда, трябва да се следят нещата, обясняват източниците.

Не щеш ли, точно Иван си блъскал главата как да се справя с бизнеса от разстояние и бам - бившата му решила да се направи на самарянка и да му дойде на крака, за да пробва да се съберат. Но не - не става дума за бившото му гадже, а за бръмчалката Денислава Велкова, която той "оправи" веднъж-два пъти без ангажименти в предаването.

"Натресе му се и започна да му се умилква, да му се мазни, противно е. Всички знаят, че никой не я поглежда тази, защото ясно си показа същността в "Игрите" и затова сега се натиска обратно при Рълев, но няма да я бъде тая", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com