Лора Асенова, която се води миска, но за която болшинството българи чуха за сефте едва след влизането й в "Мастършеф", ще грабне победата в предаването, което ще се случи още тази събота.

Разбира се, зрителите са категорични, че е имало далеч по-добри и умели кулинари от Лорчето, но... знаем как се печелят формати и конкурси у нас понякога (не твърдим нищо за случая, разбира се).

Това, което близки до Лора твърдят обаче е, че Асенова, която не спря да се слага на шеф Кустев цял сезон, имала връзка. И тази връзка била с женен, но доста тлъст откъм финанси мъж. Човекът бил на годините на шеф Кустев и разбира се, е баща, но това не пречило на Лора да си ляга с него. А и парите, подаръците и почивките "не миришат"...

Не знаем доколко верни са тези твърдения, но е факт едно - Асенова никога, абсолютно никога не показва мъжа до себе си. На снимките винаги е само тя, а човекът зад кадър се крие упорито. Сещаме се, че ако е някъде с приятелки, това ще си проличи, нали, ще се снимат дружно и ухилени - по женски.

А и едва ли Лора пътува сама по различни дестинации, което отново е точка към твърденията на източниците от обкръжението й. Дори и да има връзка обаче, Лора не посвени да се слага на Кустев през цялото време, а знаем, че той има сериозна приятелка и многократно е заявявал, че е моногамен.

"Ей такива въртиопашки като тая, направо да ги хванеш за проскубания екстеншън и да го отскубнеш", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com