Брюнетката дошла в България едва когато била на 16 години и не знаела дума на български. Никога не е ходела на курсове, а си хванала гадже, което я научило. Сериалите също много й помогнали. Тя изобщо не желаела да общува с руснаци в университета. Тя приема България за своя родина и вече има собствено жилище в столицата. Казва, че е подарък от родителите й, но никой не знае как точно е придобила имота.

 

Победителката от „Ергенът“ научи български в леглото

Припомняме, че Виктория влезе в люта битка за сърцето на Виктор Стоянов със съперничката си Александра. През цялото време на шоуто плетеше интриги и докарваше другите участници до нервни кризи. Тя спечели формата, но до сватба така и не се стигна. Малката се слави с много опърничав характер и трудно завързва дългосрочна връзка.

 

В момента Виктория казва, че има гадже, но го крие упорито от камерите. Може би защото отново е възрастен господин, който покрива всичките й разходи.

 

Инфлуенсърката не пести пари. Постоянно обикаля по далечни дестинации. Едва ли заработва много от дейност в Инстаграм, но явно има кой да я спонсорира.

Виктория мечтае за щастливо семейство с деца и къща, но за сега това е само мираж.

Източник: hotarena.net