Победителите в „Един за друг“ Виктория и Явор вдигнаха втора сватба, при това само в рамките на четири месеца.

 

След като през май се врекоха във вечна вярност в София, бившият участник в „Сървайвър“ – Явор Зайн и бившата адреналинка Виктория, вдигнаха и сватба на морето.

След 10-годишна връзка, плод на която е 7-годишната им дъщеря, на двойката явно им хареса да правят сватби.

 

Победителите в „Един за друг“ вдигнаха втора сватба за 4 месеца (СНИМКИ)

Припомняме, че те подписаха още през м. май, уж на скромна сватба, която обаче не бе никак скромна, а доста пищна – като от списание. Още тогава обявиха, че подготвят и втора сватба, която ще е разкошна през август и ето, че изпълниха обещанието си.

 

Влюбените са избрали да се врекат отново във вярност в Созопол, малко преди Голяма Богородица. Преди това Вики е имала моминско парти, вероятно за втори път тази година, тъй като едва ли е пропуснала да го направи и преди първата сватба.

 

Тъй като сватбата е била край басейн, дрескодът е бил бански. Виктория е заложила на бели бански, съчетани с бял воал, с които се е потопила във водата. Останалите дами пък са били в черно. Кума е била Севда Димитрова, която преди години спечели втория сезон на „Мастършеф“ по bTV.

 

Победителите в „Един за друг“ вдигнаха втора сватба за 4 месеца (СНИМКИ) - Снимка 2

Сред гостите са били Сани и Ванката, Радина и Петър, както и половинката на Краси Радков – Станислава.

Най-сладката изненада за гостите бил танцът на булката с дъщеря й Кари, за който момиченцето и булката репетирали специално.

 

В разгара на купона младоженката сменила пищната си пола с по-скромна, но пък за сметка на това с доста дълбока цепка, вероятно, за да й е по-удобно да танцува.

Източник: Уикенд