Виктория и Явор, които въпреки недоволството на зрителите излязоха от риалитито „Един за друг“ като победители, най-накрая сключиха брак.

 

Победителите от "Един за друг" вдигнаха много бърза сватба (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Любопитното е, че макар отдалеч да бе видно, че не са от най-влюбените двойки във формата, вдигнаха изключително скоростно сватбата, за която адреналинката Виктория си мечтаела от години. На зрителите им направи впечатление, че двойката така или иначе не е от най-влюбените. Освен това Виктория подскачаше като малко дете от това, че най-накрая е успяла да принуди Явор да се оженят, уж пречупвайки емоциите през дъщеря им Карина.  

 

Победителите от "Един за друг" вдигнаха много бърза сватба (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

След десетгодишно колебание, Явор най-накрая събра кураж и предложи на адреналинката в края на шоуто. Двамата вече официално семейство Зайн. Неслучайно зрителите изразиха съмнение, че всичко това е евтин цирк и заблуда за пред камерите, докато всичко около сватбата им е било предварително планирано.

 

Виктория разбира се не пропусна да се похвали на всички със специалния ден, подчертавайки, че след 10-годишна връзка, най-накрая са сключили брак.

Пожела си живот, изпълнен с усмивки, силна любов, прекрасни моменти. Дори обеща на последователите си, че ще качи още интересни снимки.

 

Кумове на сватбата са били други двама герои от „Един за друг“, за които мнението на зрителите бе на двата полюса – Радина и Петър. За разлика от Виктория и Явор обаче, те бяха изпратени в средата на предаването. Така и не става ясно дали на сватбеното им тържество са присъствали някои от другите двойки в риалитито.

Източник: show.blitz.bg