Антония Петрова май е скъсала „пъпната връв“ с родителите си

Единствената щерка на перничаните Ани и Иван Петрови не са били нито на кръщенето на малкия син Ивайло, наричан Ив, нито на рождения ден на баткото Бест , кръстен Благовест.

Преди това Тоца и майка й Ани се следваха в социалните мрежи, пишеха си мили слова, а баба и дядо честитиха  приповдигнато рождения ден на внука си Бест.

Но перничаните не са били на погачата на малкия Ив, нито имат общи снимки с младото семейство и внуците им.

Когато бе омъжена за руския милионер Александър Бередин, всяка седмица гостуваха на родителите й в Перник. Те бяха и при родителите на Мис България и Мисис Русия при всеки по-голям празник.

Антония Петрова и родителите й пътуваха непрекъснато заедно и след нейния развод. А мама и щерка засипваха мрежата с купища кадри от местата, които посещаваха.

Но сега нещата са се променили тотално.Тоца Крокодила, както я знаят в публичното пространство и нейните родители не са приятели, и не се следват в мрежата. Това говори за супер обтегнати отношения. Не се знае причината, но вероятно възпълничкия и вечно нахилен Ивайло Батинков е  скръцнал със зъби. И е забранил на тъстовете си да ги посещават, а на жена си да им гостува.

Това обаче не е променило и на йота настроението на любителката на „уникалното“. Тоца продължава да каканиже и се фука в мрежата с уникалните си деца, уникалния си мъж, уникалните вещи, уникалните почивки.

Източник: Уикенд