На косъм от гибелта е била водещата Мира Добрева. Буквално часове, да не се каже и минути, са я деляли от онзи свят... Тази страшна истина разкри дъщеря й Лора Добрева, която не знае как да благодари на Бог и Богородица за щастието да види майка си спасена.

Досега не се знаеше какво се е случило с Мира, а беше ясно само, че е претърпяла коремна операция, след което се е наложило да бъде поставена в медикаментозна кома. Всичко това се случва в Пирогов, където тя е отведена по спешност след един наистина прекрасен ден.

Щерка й разкри цялата истина, а тя е, че семейството е ходило на излет до Рилските езера, успяло е да ги изкачи и всички са били наистина щастливи. Само брони часове, след като се прибрали у дома си обаче, водещата е получила остър перитонит и ако не са я откарали моментално в Пирогов, е щяло да бъде ужасяващо.

"Операцията мина добре и успешно, но след нея тя получи усложнения и спря да диша самостоятелно. Наложи се интубация и да я поставят в медикаментозна кома. Не мога да го опиша, само ние си знаем какво ни минаваше през главите и какво преживяхме, но не спирам да благодаря на Господ и на лекарите затова, че пак сме всички заедно", каза Лора.

Тя обясни, че възстановяването на водещата ще бъде дълъг процес, но е признателна, че вече е извън опасност.

Източник: 24 часа