Няма по-голяма низост, мерзост и падение от това една жена да изостави собственото си дете. Е, направи го Джулиана Гани. Пластмасовата женичка официално се отказа от своята плът и кръв, от първородната си рожба Давид и го хариза изцяло на баща му.

Разбира се, това не е лош късмет, а щастие за детето, предвид факта, че Илиян Найденов отдавна е поел грижите за него, но не там е въпросът, а в постъпката на Гани.

Откакто Джулиана роди втория си син Кай (да видим колко време ще гледа и него) от полицая Теодор Гецов, тя тотално загърби порасналото си момченце. Давид се вижда с нея само по празници и понякога през уикендите, ако благоволи да го вземе. Естествено, това се случва ако Ганито няма по-важни ангажименти като шопинг, екстеншъни, пътувания... заета жена е тя...

Източници от обкръжението й разкриха тези дни, че така или иначе Найденов гледа детето, Гани предпочела официално да му отстъпи родителските права и попечителството. Тя не искала да се занимава с адвокати и други излишни неща, при все, че фитнес инструкторът и без друго се грижел повече за Давид.

"Аз си обичам и двете деца, но не виждам какъв проблем може да бъде ако бившият ми получи пълното попечителство вместо мен. Нали пак се виждаме с Давид, играем си...", "умилила" с фундаменталните си разсъждения силиконката.