Ники Михайлов или е луд, или е адски убеден, че Николета Лозанова му е вързана в кърпа и мре за него. По-вероятно е да е второто, защото НиЛо неведнъж досега (включително и в книгата си) е доказала, че вратарят е всичко за нея.

По-г@ла няма как да бъде: Николета Лозанова скандализира България! (как Ники М. позволи това - ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Ако не беше така, надали синът на Боби Михайлов би позволил на гаджето си да се показва във вида, в който го прави. Еле на последното й ново фото, където просто няма как да бъде по-г@ла. Вярно е, че сме свикнали да виждаме плеймейтката така, както се е появила на този свят, но все пак минаха доста години от нейната буйна младост и би следвало да се е кротнала.

Е, не би. Николета се пусна от банята, залепена на вратата, а отвън я снима фотограф в цялата й прелест. Както се казва, не е оставила много на въображението, но поне едно предимство има от това фото и то е, че разбрахме дали е бременна.

Говореше се, че Лозанова ще ражда от Михайлов и то наистина му е време, предвид, че са заедно от години. Но по тънката й талийка като на оса личи, че това време още не е дошло. Явно Николета иска да поработи и да спечели колкото може повече пари, преди да се "пенсионира" като силиконово изкушение.