Виктор Стоянов сложил рога на Мария Тарашманова!

Ергенът Виктор вече е на 32 г. и още не е дори близо до брака. Причината е, че е много сексуален и щом го възбуди една жена, той трябва да я обладае на всяка цена.

Цяла България видя, че бившият гребец си падаше много по Александра Гърдева. Това не може да се симулира. Страстта и химията между тях е на едно друго ниво.

Въпреки че още по време на предаването двамата консумирали привличането си, както писахме още преди 2 месеца, това се е случило по време на втората им романтична среща и върху скалите, след шоуто привличането помежду им останало.

Всеизвестно е, че от месец ноември миналата година, когато приключиха снимките на „Ергенът“, до месец май тази година двамата не се бяха виждали. Той обаче я покани на кафе след епизода, в който Виктория я заля с питие. Тогава химията между тях отново се запалила и отново се оказали в леглото.

Проблемът е, че по това време вече Виктор е имал гадже и нейното име е Мария Тарашманова. Той й изневерил в леглото, в което си лягал с официалната си възлюбена.

И до днес Виктор отрича, че някога е изневерявал на която и да е жена и твърди, че винаги е напълно отдаден на половинката си, когато има такава. Истината обаче е, че не може да контролира прекалената си потентност, за която сам призна в предаването.