Пламен Медаров също не е съгласен с крайните резултати на Биг Брадър

Огромните скандали около Биг Брадър продължават. Години наред гледахме как освирквани от публиката личности като Любов и Христина стигат до финала на шоуто, а някои от тях дори го печелят. Чашата обаче официално преля с победата на Златка Димитрова. Съвсем ясно си пролича, че тя няма толкова много почитатели, за да спечели короната на предаването. Даже каузата й за Боби не спря някои от трибуните да я освиркват след триумфа.

[caption id="attachment_305378" align="alignright" width="300"]izmamata Пламен Медаров знае за измамата на Биг Брадър[/caption]

Измамите на Биг Брадър не са нещо ново, но вече стават нещо нетърпимо. Един от главните герои на последния ВИП Брадър - Пламен Медаров, също намекна за машинациите на продуцентите. Пламен публикува на стената си във Facebook снимка на новото издание на списание Story, където е описано на дълго и широко как Биг Брадър мами не само зрителите, но и самите участници. Много от героите се оплакаха за неизплатени хонорари. Слуховете твърдят, че наистина има вероятност да останеш без хонорар, въпреки че си подписал договор. Ако не направиш шоу в Къщата, парите може и да не ги видиш, говори се из общественото пространство.

Пламен Медаров едва ли има този проблем, тъй като той беше най-обсъжданата личност в Къщата по време на неговото участие в шоуто. Той обаче също е видял доста нередности и най-вероятно затова е направил тази публикация. Бизнесменът се съмнява най-вече от своето четвърто място. Както се знае, шампион тогава стана Станка Златева.