Помним как победителят от миналия Сървайвър - Зоран Петровски плачеше с огромни сълзи и се кълнеше, че не може да диша без жена си Силвия Петкова. Тя и детето им били всичко за него, а с парите от предаването щеше да им построи къща. Дрън-дрън...

Не само нищо подобно не се случи, ами двамата се разделиха скоро след формата, когато се разбра, че Зоран е кръшнал на Силвето. По-късно тя се опита да му прости и да даде нов шанс на връзката им, защото го обича, но нещата не се получиха. Зоран и Силвия са разделени от месеци, но той определено не си губи времето.

Плачеше колко я обича, а сега целува друга: Ето я новата на Зоран Петровски! (Силвия Петкова рухна - СНИМКИ)

Петровски не само ходи по жени, но не се и крие. На няколко пъти той беше забелязан на светски събития със симпатична млада блондинка, която, за капак, целуваше пред всички. Оказа се, че името й е Анна Кошко, която играе в сериала "Войната на буквите" и е с руски произход.

Плачеше колко я обича, а сега целува друга: Ето я новата на Зоран Петровски! (Силвия Петкова рухна - СНИМКИ) - Снимка 2

Кошко е доста по-млада от Зоран и от Силвия Петкова, нежна и закачлива е, като определено знае как да омайва мъжете. В профила на Петровски тя често качва многозначителни реплики или пуска по някой флиртаджийски коментар.

"Че този е лапнал по нея като шаран, е ясно. Но гадното е, че Силвето се измъчва и страда. Тя го обичаше от душа и сърце, как можа да я смени с тази или с която и да било друга", коментират близки до двамата.