И Светлана Гущерова, и Християн Гущеров дружно ще пролеят сълзи в ефир, за да разкажат на целокупния български народ колко са нещастни от отношението на хората към тях и най-вече от това на милият им Добромир Гущеров. Когото обичали от сърце, но видиш ли, той изфирясал в главата и се променил към тях.

За прочувственото си слово и добре изигран театър Гущерови са получили 10 бона от медията - иначе не били съгласни да се изповядат пред Алекс Сърчаджиева.

В събота двамата ще обяснят на драгия зрител как Хриси не иска и петак от баща си, а иска само близостта им и приятелството им обратно. Ще споделят също как единствената причина за влошените им, или по-точно никакви, отношения с Добромир, е втората му съпруга Диана Русанова, която го настроила срещу тях и внуците му.

"Тя завижда на това, че сме щастливи и се обичаме, че си гледаме съвестно четирите деца и че не се занимаваме с глупости и нередни неща. Не знам защо има толкова завистливи и злобни хора, но знам, че тези неща се връщат на този, който ги излъчва към другите", мъдро ще заяви Светлана.

И на няколко пъти ще прегърне мъжа си, за да покаже колко са отдадени един на друг.

Източник: Crimesbg.com