След като я хванаха да шофира пияна, около Белослава лъснаха още тъмни тайни

Певицата не само обичала да порка яко, с оправданието, че кариерата й буксува, ами и на личния фронт нещата никак не били розови.

Щерката на Анета Сотирова имала от няколко години любовна афера с един от любимите музиканти на Лили Иванова.

Белослава е в дългогодишен брак с художника Евгени Йонов, но вече не живеят под един покрив. „Разровиш ли го мирише“, го е казал народът. И наистина, причината за разпада на брака им се дължал и на двамата съпрузи. Съпругът й също кръшкал често от семейното ложе. Само че при Белослава се случило така, че тя  хлътнала сериозно по музиканта Живко Петров, един от любимците на естрадната икона Лили Иванова.

С него Белослава била колежка от доста дълго време.Но след като разбрал, че жена му се увлича сериозно по него й, съпругът й вдигнал грандиозен скандал.

„Мислех, че тази твоя забежка е временна. Но ти все повече се увличаш по него. Няма да търпя да ме правиш за смях пред хората“, изригнал вбесен художникът. Затова той отпрашил в чужбина и лаконично отговорил на въпросите около задържането на съпругата си.

Семейството стопанисва бутиковия хотел „Виларте“ в Лозенец,ресторант в центъра на столицата и още няколко апетитни имота  в София и страната.