Андреа и Кубрат Пулев посрещнаха новата 2015-та година по-успешни и влюбени отвсякога!

Влюбени, успешни и щастливи - такива бяха Андреа и Кубрат Пулев на новогодишното тържество за посрещането на новата 2015-та година и успяха да предадат от настроението си и на останалите гости в елитния ресторант, който бяха избрали за празника.

Стилна, както винаги, красивата Андреа бе заложила на елегантна дълга черна рокля, на чиито фон русите й коси седяха като същинско бижу. Кубрат Пулев, разбира се, не остана по-далеч от любимата си, облечен в изискан черен костюм, видя Kluiki.bg.

[caption id="attachment_332805" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа и Кубрат Пулев посрещнаха заедно новата година[/caption]

Надали е необходимо да обясняваме, че Андреа събра очите на всички в заведението и единствено тежкия удар на Кубрат Пулев бе причина тя да остане необезпокоявана от множеството мераклии, доволно потриващи ръце при вида й. Самата певица обаче не забеляза никого, тъй като единственият, който имаше щастието да й се радва отблизо цяла вечер, бе Кобрата.

Още една дама обаче привлече вниманието на всички с излъчването и красотата си, и това беше жената на Тервел Пулев - Диана. На всички направиха впечатление неподправените приятелски чувства между Диана и Андреа, което веднъж завинаги затвори устите на клюкарите и разби мита, че двете хубавици воюват за рейтинг и надмощие.

[caption id="attachment_332806" align="aligncenter" width="194"]Андреа и Кобрата - влюбени и красиви Андреа и Кобрата - влюбени и красиви[/caption] [caption id="attachment_332807" align="aligncenter" width="300"]Андреа и любимата на Тервел Пулев - Диана Андреа и любимата на Тервел Пулев - Диана[/caption] [caption id="attachment_332808" align="aligncenter" width="300"]Новогодишното парти на звездите зарадва хилядите им фенове Новогодишното парти на звездите зарадва хилядите им фенове[/caption] [caption id="attachment_332809" align="aligncenter" width="300"]Андреа бе по-ослепителна отвсякога Андреа бе по-ослепителна отвсякога[/caption] [caption id="attachment_332810" align="aligncenter" width="194"]Дива и красива... Дива и красива... Думата може да е само една и тя е Андреа[/caption]

И понеже снимките говорят сами за себе си и повече думи са излишни, оставяме ви да се насладите на невероятните кадри от новогодишното тържество на Андреа и Кубрат Пулев. А на тях пожелаваме една здрава, слънчева и изпълнена с любов и щастие нова година!