Чалгаджийката Дебора рискува да се радва на женски ласки в затвора, а заплахата от ефективна присъда е съвсем реална. Подобно на шеф Андре Токев, който си влезе "като поп" зад решетките, заради шофиране в нетрезво състояние, така и Дебора е на прага на пандиза.

Защото се оказа, че тя е управлявала автомобила си в центъра на столицата на половин кило ракия - при това посред бял ден, на обед. Вероятно певачката е започнала да се кваси от сутринта и се е докарала дотам, че дрегерът моментално отчете близо 3 промила алкохол в кръвта й.

А според бившия шеф на КАТ Тенчо Тенев, е напълно изключено апаратурата да е объркала алкохола с лекарства. "Това са съвсем нов вид апарати, които са точни почти до съвършенство и няма начин да сбъркат лекарства с концентрат. Точно това е погълнала Дебора - половин или повече литър твърд алкохол", обясни Тенев.

Както знаем, певицата се опита да повтори примера на колежката си Диона и да излъже, че била на хапчета за паник атаките, които получава и които й изиграли лоша шега.

Всички обаче помним, че преди години тя беше изгонена от ВИП Брадър именно заради алкохолизма си и неадекватното си поведение всеки път, когато се налее като казак. А не е съобщавала да се е лекувала от тази си зависимост...

Източник: Crimesbg.com