Луд не знае умора, гласи онази народна приказка, която Антония Петрова се е заела да доказва всеки Божи ден. Преди часове Тоцето стана от сън, уми си очите и захвана новата порция снимки, с които атакува потребителите в нета. Същински залп - една след друга, после заедно, с един и същи текст отгоре. Абе, истинско китайско мъчение, ама онлайн...

Пий ги тези хапове, бе! Антония Петрова пак избухна: Вижте ни как плюскаме вкъщи! (КУЛТОВИ СНИМКИ от днес)

Този път бившата миска реши да покаже как фамилията е плюскала за Бабинден, когато родата е била на гости. Разбира се, подробно се описа как софрата е опъната в семейния палат на височайшите Батинкови у Пирин планина и как кралят на черпака Ивайло Батинков с двете си ръце е сътворил тези чудеса, които са на масата.

Пий ги тези хапове, бе! Антония Петрова пак избухна: Вижте ни как плюскаме вкъщи! (КУЛТОВИ СНИМКИ от днес) - Снимка 2

То хубаво, ама после следваха няколко снимки само на трапезата - да видят хората, че Тоцето и мъжо й се хранят (щото никой, освен тях, не го прави в тази държава). Къде такова нещо като хранене, кой е виждал дори?! С подобни коментари я плацикат хората в нета, но Петрова не вдява или не ще да вдене.

"Ама пий ги тези хапове бе, Тоцка! Пий ги, че се успокой! Хубаво. Видяхме ти масичката. Браво на момичето! Доволна ли си сега? Хайде, кротни се, че събери сили да ни заснемеш и вечерното папкане", скъсват я от бъзици в нета.