Георги Първанова вкара малката Чакърдъкова в политиката

Мария Чакърдъкова се кандидатира за общински съветник в родния Гоце Делчев. Тя е в листата на лявото обединение „Левицата“, клюкарят нейни съграждани. Тя е с протекциите на бившия държавен глава, чиято партия АБВ също е част от лявото сдружение.Така малката Чакърдъкова прави рязък завой от професията си на певица на народни песни.

Пито-платено: Първанов вкара малката Чакърдъкова в политиката!

Бившият президент питае топли чувства към Николина Чакърдъкова. Въпреки че не парадира с приятелството си с бившия държавен глава, македонският славей е споделяла, че имат взимане-даване с Първанов и често се чуват.

„От 35 години съм на сцената и имам приятели от всички слоеве. Професията ми е дала възможност да се срещам с много и различни личности. Някои известни, други не толкова. Имам дългогодишни приятелки, с които се виждаме и ходим по екскурзии.С г-н Първанов често се чуваме, пея на негови лични и обществени събития. Но мога да намирам общ език с всеки“, разкрива Николина Чакърдъкова.

Около щерка й Мария Чакърдъкова наскоро избухна скандал. Зет й, бивш ММА боец Симеон Бакалов, бе замесен в меле в селска кръчма.Той доказа, че не е употребил дрога, както се мълвеше. И стана ясно, че е разделен с майката на двете си деца-Мария Чакърдъкова. А слуховете, че Първанов си има падалка по нея, затова й прави такъв щедър жест, не спират.

Източник: Ретро