Брад Пит доказа, че и звездите могат да обичат безкористно и от сърце!

Холивудската икона Брад Пит доказа, че и най-желаните звезди могат да обичат безкористно и от сърце един единствен човек в живота си. Актьорът написа прочувствено писмо до съпругата си - прекрасната Анджелина Джоли, с което разтопи не само нейната душа, но и разплака милиони хора по света.

В писмото си Брад Пит разказа как в един момент Анджелина се е разболяла, а нервната й система е била буквално срината от огромния стрес покрай работата, личните нещастия, преследването на папараците и много други фактори. Анджелина престанала да се храни, драстично отслабнала, сънят бягал от очите й и дори безспорната й красота започнала да изчезва.

[caption id="attachment_312680" align="alignright" width="195"]Анджелина Джоли е щестлива с най-влюбения и всеотдаен мъж до себе си в лицето на Брад Пит Анджелина Джоли е щестлива с най-влюбения и всеотдаен мъж до себе си в лицето на Брад Пит[/caption]

"Къде отиде най-красивото лице на света?!", питал се Брад Пит, гледайки съпругата си посивяла, с хлътнали страни и огромни сиви торбички под очите. Тя започнала да отказва почти всички предложения за работа и да прекарва все повече часове, затворена в стаята си. А Брад Пит с ужас установил, че раздялата им най-вероятно наближава.

И тогава нещо проблеснало в ума му. Той се стегнал и решил, че няма да обръща внимание на лошите неща, а ще даде всичко от себе си, за да накара Анджелина да разцъфне като преди. Започнал да я обгрижва с цялото си внимание, усмивката не слизала от лицето му, а жестовете му били безбройни. Цветята и подаръците били най-малкото от тях, защото най-важният жест е когато подариш душата си някому.

[caption id="attachment_312682" align="aligncenter" width="300"]Писмото на Брад Пит до Анджелина Писмото на Брад Пит до Анджелина[/caption]

"И така, когато аз самият се промених, започнах да разбирам болката и надеждите й и бях неотлъчно до нея, тя започна да се променя. Върна се предишната Анджелина - тази, която обичах и която ще обичам винаги. Тогава осъзнах, че всяка жена е просто едно отражение на мъжа. Ако той я обича, тя ще му отвърне със същото, ще цъфти и сияе. А ако не - тя ще повехне", споделя опита и мислите си Брад Пит в най-трогателното писмо в живота си.