Мирослав Соколов е обикновен измамник, който не може да се похвали с пари от легален бизнес. Това вече е ясно за всички и така срамът за жена му Мария, че продължава да бъде с него, става огромен.

Последното престъпление на страховития лихвар е свързано пряко с бизнеса му с автомобили. Той е инсценирал кражбата на „Рейндж роувър”, който се е водил собственост на фирмата му, като по този начин е прибрал 300 000 лв. обезщетение от застрахователната компания.

Истината е, че колата никъде не е ходила, а той й е подменил документите с италиански, за да я изкара друга кола. Така хем гушва 300 бона, хем скъпият автомобил остава при него.

Тук трябва да се отбележи, че Миро остави съпругата си да се излага в „Като двекапки вода” за по 1000 лв. на изпълнение, при положение че наскоро е гушнал 300 000 лв. Явно обича да я вижда унизена не само когато я пребива зверски.

Излагацията на Мара Отварачката в дебюта й в шоуто наистина беше брутална. Освен че пя много фалшиво, се видя, че и за актриса не става, като имитатор пък е кръгла нула. Зрителите ясно й показаха, че за нищо не става, като й дадоха най-ниската оценка, а в крайното класиране засега е на предпоследно място, изпреварвайки само една друга некадърница – Джулиана Гани.

Източник: Crimesbg.com