Симона Загорова си намери Евгени

Така се казва новото гадже на щерката на Глория. Връзката им продължава година, но досега певицата не го показваше под прожекторите. Вероятно, макар и млада, да се е опарила от публичността, която не носи нищо положително.

Връзката на Симона и новия й още щеше да продължава да бъде обвита в мистерия, само че бдителни папараци ги пипнаха заедно.

След като се раздели с бащата на момиченцето си Галина-Дани Милушев, тя не е афиширала връзката си с никой мъж.

Пипнаха го: Ето го тайното гадже на Симона Загорова!(Снимки)

Дани е от Доспат и продължава да работи като полицай. Близките на Симона не го харесаха особено и двойката се раздели скоро след раждането на момиченцето им. След като се зарязаха окончателно, Дани почти абдикира от бащинските си задължения и не полага никакви грижи за наследницата си.

След раздялата обаче Дани все по-често е забелязван да купонясва по кръчми, винаги обграден от засукани мадами.

За новият на Симона се знае, че е музикант и свири в едно от любимите заведения на певицата. Двамата се загаджили на шега, но по всичко изглежда, че Симона е хлътнала здраво по младока.

„Симона винаги се вдава във връзките с цялото си сърце, не пести нищо. Дано обаче този насреща да не я разочарова. А ако заживеят заедно да иска да й помага и в отглеждането на детенцето й“, стискат палци нейни приятелки.