Нов голям резил за „Пиленцата от Монако”. За пореден път се издадоха, че не са никакви богаташи, а са най-обикновени измамници, при това с психични отклонения.

Двойката, за която всички се притесняват да няма шизофрения, се пусна от хотел „Маринела” в София, за да видят хората още веднъж какви ментални проблеми имат.

Излагацията отново е пълна, защото Нина Димитрова, която разправя, че уж се къпе в пари, се оказва с телефон на 8 години. Тя държи един от първите смартфони, пуснати в продажба у нас.

Жена, която тъне в лукс, би трябвало да може да си позволи поне 400 лв. за нов телефон, но проблемът е, че Нина не води живота, за който претендира, че води. Всички отново видяха как става за смях със смартфон от памтивека, който на всичкото отгоре не е и запазен, а е доста изпочукан, което си личи.

Боби пък отново е изложил на показ тялото си, което изобщо не приляга на един манекен, за какъвто се смята. Филип Плейн, който сигурно не се сеща кой е той, би се изсмял, че иска да става манекен. Шкембето, което се поддава от хавлиената кърпа, ясно показва истината.

Нина и Борислав по принцип боравят със стари вещи, не е само телефонът. Стана ясно в „Смени жената” преди няколко месеца, че двамата обитават малко жилище в Пловдив, в което диванът е скъсан, секциите са счупени и има още един куп неща за ремонт. В същото време твърдят, че могат да си позволят да живеят в Монако. Лъжите им са толкова нелепо скалъпени, че обществото не спира да им се надсмива, а техният интелект не стига даже да разберат, че стават за подигравка на всички.

Източник: Crimesbg.com