Вярно е, че Жерар Пике и поп дивата Шакира имат гореща латино жилка, но личните им отношения напоследък минават границата на нормалното. С времето болката от обидата и раздялата се засилва сякаш и у двамата.

А на всичките им драми са свидетели фенове, близки, всички хора по света. При такаво популярност бурните им изблици на емоции са малко неподходящи. 

Първо Шакира индиректно се подигра на Пике с новата си песен, една от фразите има следното съдържание - заменил си Ферари за Туинго и Ролекс за Касио, и да ме молиш няма да се върна при теб, много залагаш на фитнеса, но поработи малко и с мозъка си. 

Песента събра за отрицателно време, милиони гледания, но скоро след като доби популярност, футболиста отвърна на удара и се появи в ефир с нов часовник Касио и карайки своето Туинго. С усмивка сподели, че е много доволен от новите си придобивки. И макар за Пике тези песни на бившата му да са явна провокация, то според близки до Пике новата му любима по-трудно приемала тази популярност.

Феновете не стихват с коментари и към двете страни, а Шакира, която живее в съседство с майката на Пике, направила още един скандал като закачила кукла вещица срещу терасите на бившата си свекърва, което било недвусмислено послание заради факта, че майката на Пике харесала новата му приятелка и подкрепила отношенията им изцяло, споделят техни познати и приятели. 

 

Пике отвръща на подигравките на Шекира