Богдана Карадочева никога няма да види своите 500 000 лева

Любимата певица губи делото срещу измамник, заради изтекъл срок на давност.Съпрузите Богдана Карадочева и Стефан Димитров губят делото, както и парите си заради изтекъл срок на давност. Така „тарикатите“ хотелиери Златка и Атанас Митеви остават ненаказани.

Карадочева и съпругът й твърдят, че семейство Митеви са ги излъгали и прибрали от тях 300 000 долара.Хотелиерът им предложил, заедно с тях, да се включат в приватизацията на хотел „Зефир“ на Слънчев бряг през 1999 година. Звездното семейство се познавали с хотелиерите от далечната 1992 година, когато отсядали в техните хотели на морето.

Митков обещал на звездното семейство да ги включи като съдружници, след като придобие хотела, срещу дадените му от тях половин милион лева.

През септември 1999 година Агенцията по приватизация продава на Атанас Митев хотел „Зафир“ срещу сумата от 500 000 лева. Той я изплаща на две части, но така и не вписва като съсобственици Богдана Карадочева и Стефан Димитров.

През тези осем години делото се движи по различни съдебни инстанции. Накрая Висшият касационен съд прекратява наказателно дело. Доводите на магистратите са, че не само защото единият от подсъдимите бил с влошено здравословно състояние, но и заради късното внасяне на обвинението за разглеждане  в съдебното производство.Срокът бил изтекъл още в края на декември миналата година. А на Богдана Карадочева и мъжът й им остава до „пият по една студена вода“.