След като тази есен Теди Кацарова, стана певица на „Вечерното шоу“ по БНТ, красивият й глас се оказа идеално допълнение към скечовете на водещия - легендата от „Ку-ку" и „Каналето" Тончо Токмакчиев.

Предаването се излъчва в праймтайма всеки четвъртък и с гаранция за добро настроение.

 

Казва, че когато Тончо я поканил, водели редица разговори, тъй като искала присъствието й в шоуто да има смисъл, а не просто да изпява нещо в ефир. Искала песните й да носят послание и предложила бендът да участва с нея. Издава, че занапред предстоят и интересни комедийни елементи.

В най-скоро време предстои да бъде сформиран вариант за участие с бенда, на когото момчетата дали наименование БНБ (Български национален бенд), за да отговорят на многобройните запитвания и желания на хората да ги забавляват. В момента се събира материал за групата.

 

Тъй като с Тончо се познават от много години, се сработили отлично. Теди признава, че му е фен от детските й години. Признава, че години наред се е стремяла към телевизията – много обича да дава интервюта, защото иска да говори и да бъде чута. Има куп неща, които могат да се кажат, за да дадат позитивна нагласа. Намира за неприятен негативизмът, който обикновено струи от медиите и е категорична, че трябва да се показва и хубавата страна на живота.

 

Срещнала огромна трудност при излизането от сянката на известните си родители, тъй като в България е прието, че ако си дете на известен, изобщо не се налага да работиш и едва ли не всичко ти е поднесено на тепсия. Дори напротив, родителите й я карали да си заслужава всичко, при това с двойно повече работа.

 

От 2022 г. са двойка с бившия чешки национал по хандбал Ян, с когото прекарват повече време в България. Тя намира Ян за много смел човек, който избрал да дойде да живее с нея тук. Интересното е, че му харесва, при това доста. Обича да е сред приятелите й, с които излизат често, ходи с нея и по концерти. Когато види след участие как хората й се радват и се снимат с нея, обикновено казва: „Още не мога да повярвам, че ти си ми гадже!“. Той споделил, че винаги е искал да бъде зад кулисите и сега сбъдва това си желание.

 

Към днешна дата Ян работи за американска фирма в София, заедно с други чехи. Твърди, че нищо не му липсва, тъй като всеки ден говори на родния си език и е заобиколен от хора от „неговата кръвна група“. Тъй като голяма част от чехите са като немски възпитаници, Ян често се ядосва, когато някой обещае нещо и не си удържи на думата.

С него често ходят при голямото му семейство в Чехия. Той е от Пилзен и очаквано, разбира от бира.

 

Като най-труден момент в личен план определя загубата на приятеля й Емо (журналистът от Би Ти Ви Емил Дилчев, който издъхна на едва 42 години, покосен от скоротечен рак на стомаха).

 

Признава, че полага много грижи за външния си вид, но най-вече внимава какво яде. От 2 месеца не консумира никакъв глутен, след като си направила изследвания и се оказало, че й действа зле на организма. От дете е израснала с баници, мекици и тутманици, и сега й е трудно без тях, но пък проблемите й с корема спрели и успяла бързо да отслабне. Освен това с приятеля й обичат да се разхождат и вървят пеш с километри, не ходят на фитнес. Ян дори казвал, че никога не е бил в толкова добра форма.

Източник: Уикенд