Петя Дикова получи толкова много удари от Би Ти Ви, че всяка уважваща себе си журналистка досега да е напуснала. Пипи обаче стои, защото й трябват пари, а с по-висока заплата другаде едва ли ще се уреди.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков е много разочарована от телевизията, която доскоро считаше за свой втори дом. Уви, униженията станаха толкова много, че на Пипи вече й се иска да напусне, но на този етап не може да си го позволи.

Дикова започна новия телевизионен сезон като обикновен репортер. При това не репортер за сериозни теми, а който взима интервюта от артисти и музиканти.

Тя бе понижена, след като се изложи като водеща през месец юни. Тогава в „Тази събота” й гостуваха Виктория Терзийска с децата й. Малките й дъщери вдигнаха студиото с краката нагоре и демонстрираха брутална простащина, казвайки вулгаризми и мръсни думи в ефир. От БТВ хвърлиха вината върху Петя, защото тя ги бе поканила да гостуват, без да знае обаче колко са разлигавени децата на Вики от „Мастило”.

Това е второ понижение на Пипи в Би Ти Ви. Предишния път телевизията постъпи много подло с нея, като я смени по време на бременността й и повече не я върна на същото й място. Тя беше лицето на предаването „Кул...т”, но Натали Трифонова превзе мястото й и се наложи Пипи да се мести в „Тази събота и неделя”, където дели сцената с още две колежки, а преди беше сама и цялата слава отиваше при нея.

Истината е, че Дикова би напуснала на мига, но не може да си позволи достойнство на този етап, тъй като мъжът й Илиян Любомиров не е от най-заможните господа, а имат две малки деца за изхранване. Затова засега 39-годишната Пипи е принудена да преглътне егото си, колкото и унизително да е това.

Източник: Crimesbg.com