Мечтата на Петя Дикова се сбъдна. Тя създаде многочислено семейство, но мъжът до нея е със слаб характер и не й помага за нищо.

Това можеше да се очаква от Илиян Любомиров, който още в началото на връзката си с Пипи заяви в ефир, че не може да бъде с жена, на която не се възхищава, т.е. с жена, която не е успяла в живота. Това още тогава показа, че поетът е „държанка“ на известната журналистка, която пък е известна благодарение на родословното си дърво.

От известно време Петя изглежда като парцал заради хронично недоспиване. Тя работи понякога и по двойни смени в Би Ти Ви, само и само да си запази мястото в телевизията, защото има две малки деца за изхранване.

Наскоро бе забелязана почти да спи права пред Народния театър. Там имаше среща с майка си Аня Пенчева, а сенките под очите й бяха плашещи.

В същото време бащата на синовете й Илиян Любомиров си живее живота. Той работи в рекламна агенция, където понякога си тръгвал около 14:00 ч. Пишел стихове само от време на време и му оставало много свободно време.

Предвид всичко това, би трябвало Илиян да се включва в домакинската работа, но и там го мързяло. С децата се занимавал само с веселата част като игра и забавление по площадките. Всички останали грижи падали върху Пипи.

Влизайки в тази известна фамилия, писателят имаше само една роля и до днес я изпълнява. Той е личното жиголо на Петя Дикова и явно все още от него се изисква само това.

Източник: Crimesbg.com