Снимката на Яна Акимова, която Петко Димитров публикува, предизвика много коментари!

Бизнесменът Петко Димитров най-сетне се реши и като истински горд съпруг и татко, показа на всички своите съкровища - половинката си Яна Акимова и синчето Доменик. На снимката, която Петко Димитров качи в страницата си във Фейсбук, Яна Акимова се намира в неговия ресторант, а малкото бебче е до нея в количката, видя Kliuki.bg.

Прави впечатление обаче, че Яна Акимова още е тресе чувството за суеверие, тъй като буквално се е покрила. Тя е скрила косите си под шапка, а лицето й почти се се вижда зад огромните слънчеви очила. Ако погледнем към ръцете й, ще видим, че там са подредени поне няколко гривнички против уруки и за привличане на късмет.

[caption id="attachment_322425" align="alignright" width="300"]Яна Акимова Петко Димитров публикува снимка на Яна Акимова и детето им[/caption]

Яна Акимова и Петко Димитров все още не се престрашават да покажат пред всички бебето си, въпреки че 40 дни от раждането му отдавна минаха. Явно двойката вярва в злите очи и езици, и предпочита да се застрахова, което си е съвсем в реда на нещата.

Хубавото е, че Яна Акимова видимо е успяла да възстанови фигурата си, което стана ясно още преди седмици, когато купонясваше в дискотеката на мъжа си на женско парти с Мика Стоичкова.

Танцьорката Яна Акимова е свалила и коремчето си, а към момента тялото й няма почти никаква разлика от преди година, когато тя танцуваше редовно и се изявяваше във всеки сезон на формата "Денсинг старс".

[caption id="attachment_322426" align="aligncenter" width="300"]Ето ги Яна и бебето преди няколко часа Ето ги Яна и бебето преди няколко часа[/caption]

Снимката, която Петко Димитров публикува, за кратко време си спечели редица лайкове и коментари като всички се надпреварваха да се възхищават на младата родителка Яна Акимова и да пожелават на нея, бебчето и цялото семейство безкрайно щастие, любов и късмет.

А защо не и още едно дете - може би този път момиченце?!