Петко Димитров опроверга спекулациите около отсъствието на бременната си съпруга в ефира на Нова

Петко Димитров бързо опроверга информацията, че неговата Яна лежи в болница!

Мениджърът на популярен столичен клуб категорично отрече информацията, която Павел Владимиров съобщи вчера. Дребничкият водещ изманипулира водещите, за да оправдае отсъствието на любимите влюбени на България.

Зрителите с интерес чакаха да видят интервюто с Петко Димитров и неговата Яна. Те обаче отсъстваха и Павел съобщи, че бременната танцьорка се е почувствала зле през нощта, видяха от kliuki.bg. След това им пожела всичко да е наред и запълни дупката в ефирното си време с любопитни снимки и млади звезди.

[caption id="attachment_307011" align="aligncenter" width="300"]И тримата са добре! И тримата са добре![/caption]

Моментално след това се нароиха слухове, а малко по-късно в мрежата се появи информация, че съпругата на Петко Димитров е приета в болница.

Бизнесменът обаче не остана безразличен и обясни отсъствието им от ефира на Нова пред „24 часа”. Съпругата му не само не лежала в болница, но и участието им пропаднало заради...него.

Петко Димитров си призна, че просто се е прибрал в 5 и не е могъл да стане за ефир. А хубавата Яна просто имала типичните неразположения на бременните и нищо повече! Никакви болници, никакви сензации - просто обикновена нужда от сън заради добре свършената работа!

Не е ясно от къде е тръгнала лъжата обаче. Може и Павел да е преувеличил. А и хубавата Яна може да е поискала да прикрие съпруга си, но нали е младоженка - простено й е!

Красавицата ще е главен консултант в четвъртия сезон на "Дансинг старс". Тя е в комисията за подбора на звездите, които ще танцуват във формата. Шоуто стартира през март. За младото семейство предаването е изключително важно. В него Петко Димитров срещна отново любовта и загърби отново ергенския живот.