В любимец на зрителките явно е решил да се превърне водещият Петър Дочев и веднъж завинаги да ги накара да смятат, че да - той е по-добрият избор за "Преди обед" от предшественика му Сашо Кадиев. Казваме това, защото Мамин Сашко още се радва на симпатиите на аудиторията и мнозина продължават да твърдят, че си искат него, а не Пешо.

Е, как ли ще говорят след днешното показно на Дочев, който дръзна да се съблече гол в ефир, при това в предиобедно време. Идеята беше Петър да се топне в ледена вана, тъй като студената вода била много полезна за организма и общия тонус. Който може да издържи на рязката температурна разлика, разбира се.

Петър Дочев се направи веднага на мъжкар, бързо свали дрехите и се бухна в ледената вода, а колежката му Франциска Йорданова обикаляше около него по бански.

Не знаем за мъжете, но жените сред зрителите определено се възбудиха от гледката на здравото тяло на Дочев и да - в този аспект той определено бие Сашо Кадиев, който не може да се похвали с фигура на Аполон.

За предаване като "Преди обед" обаче са важни други качества, които нямат нищо общо с визуалните предимства, така че Сашо Кадиев и Деси Стоянова още дълго ще са всеобщи любимци.

Източник: Crimesbg.com