Деси Цонева се издаде сама

Като част от коментаторите в „Пресечна точка“ съпругата на издателя Явор Стефанов призна нещо „под завивките“.

Брюнетката се изпусна, че следи мъжа си като копой. Разбира се, тя завоалира казаното, че го прави заради безотговорните шофьори, които карат като на рали по градските и извънградски улици.

На всичкото отгоре подпийналите и дрогирани водачи на автомобили като че ли станаха в пъти повече от тези, които спазват правилата.

„Следя го изкъсо. Особено като тръгне на дълъг път, искам да знам кога точно тръгва, къде се намира  и кога пристига. Дори на по-късите дестинации, като например да заведе дъщеря ни на градина, пак го следя“, в типичния си стил призна Деси Цонева.

Нейните думи обаче се разтълкуваха по различен начин. Мнозина заподозряха, че брюнетката, въпреки че е доста по-млада от мъжа си, трепери да не й го отнемат. Златотърсачки бол, а бившият издател е апетитна хапка, особено след като продаде издателството и гушна един куп пари.

Тя  и той имат един брак зад гърба си и са наясно как стоят нещата. А и палавата щерка на покойния Димитър Цонев не бе никак скромна, през кревата й преминаха доста мъже. Тя дори дели един мъж с леля си Теодора Цонева.

„Ами има право да го следи и да го държи изкъсо, че знае ли се…“, коментират я в мрежата.